ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011

Academia de dans Ars Nova in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, organizeaza al doilea an la rand ESDU DANCESTAR Romanian Open 2011, cea mai mare competitie de dans din Romania, sub egida European Dance Union, eveniment ce va avea loc in Bucuresti la Palatul National al Copiilor pe data de 19 Martie 2011.
Ne propunem prin acest eveniment sa oferim prin excelenta organizare, prin componenta si impartialitatea juriului (profesori, coregrafi de renume mondial), un cadru deosebit pentru o competitie sportiva de inalt nivel.
La aceasta competitie de dans, asteptam participarea celor mai buni dansatori si cantareti din tara, reprezentand scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans, dansatori, avand posibilitatea sa participe la urmatoarele sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii, oferind publicului un spectacol inedit.
Castigatorii vor avea sansa sa participe la World Dance Masters-ul din 18 - 22 Mai 2011 ce va avea loc in Porec, Croatia
Inscrierile se pot realiza incepand cu data de 01.02.2011.
Marea finala aduna an de an peste 3.500 dansatori din toata lumea.
Asadar, iubitori ai dansului va asteptam sa participati la acest eveniment deosebit!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.