Cursuri de limbi straine si certificari TOEFL, TOEIC si BULATS

Centrul de Limbi Straine EUROLINGVA din Oradea organizeaza cursuri de lb. engleza, franceza, spaniola si germana, care se pot finaliza cu o certificare recunoscuta international.

EUROLINGVA este centru autorizat pentru sustinerea examenelor TOEFL iBT, TOEIC si BULATS!

Testul TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este cel mai cunoscut test de limba engleza din lume, fiind luat de peste peste 20 de milioane de ori din anul 1964. Scorurile TOEFL sunt acceptate de peste 6000 de universitati, colegii si agentii din 110 tari.
Testul TOEIC (Test of English for International Communication) evalueaza aptitudinile de cunoastere a limbii engleze uzuale ?ntr-un context profesional international. Pentru sustinerea acestui test nu aveti nevoie de cunostinte specializate de engleza. ?n prezent, testul TOEIC este lider mondial in evaluarea cunostintelor de limba engleza cu aproximativ 4 500 000 de teste date ?n fiecare an.
Testul BULATS (Business Language Testing Services) este un serviciu creat special pentru companii si institutii, conceput pentru a-i ajuta pe angajatori sa afle rapid nivelul abilitatilor lingvistice ale angajatilor sau ale potentialilor candidati pentru un post ?n cadrul companiei.

Oferim reduceri importante pentru elevi si studenti!

Contact:
Tel.: 0359 43 20 33 sau 0746 48 78 25
E-mail: office@eurolingva.ro
Website: www.eurolingva.ro

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.