Curs Manichiura- Pedichiura Oradea Agly Studio

Manichiura- Pedichiura
-Durata: 3 luni
-Pret: 1500 lei (500 lei/luna). Achitabil in rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere, sau integral (5% reducere)
-Include: toate aparatele, instrumentele, sculele, dispozitivele si materialele necesare desfasurarii cursului (mese de lucru, scaune, bol pentru inmuiat mainile, forfece de manichiura, spatule pentru impins cuticule, pile, carmin, lacuri de unghii, creme hidratante pentru maini, lampe, bazine de pedichiura, lampe de iluminat, brici cu lama, lance, chiureta, daltite, foarfece de unghii pedichiura, foarfece de pielite pedichiura, brici pentru subtiat unghii pedichiura, clestisor, creme de masaj, solutie dezinfectanta, etc.)
Professor:
Cine sunt eu?
Voi incerca in randurile urmatoare sa-mi fac o mica prezentare, insa , sper sa nu va plictisesc cu detaii nesemnificative.
Inca din copilarie, am simtit gustu pentru arta si frumos. Im placea extreme de mut sa desenez flori in miniatura. Inca d atunci isi ziceau toti: “fata asta chiar are talent!” Insa nu e asa! Talentul nu ti-l descopera altii, trebuie sa ti-l descoperi tu prin munca, rabdare , intelepciune si incredere in tine. Arta nu e ceea ce vezi ci ceea ce ii faci pe atii sa vada. Acorda-ti putin timp si priveste- ti unghiile cu atentie ca sa iti dai seama cine esti cu adevarat.
Fetelor, multa incredere si curaj!!! Nu exista NU STIU, exista NU VREAU!
Aceasta chemare spre frumos , am simtit-o acum 6 ani cand inca speram sa devin croitoreasa. Insa viata mi-a rezervat altceva…
Nu stiu incotro m-as orienta daca destinul nu ar mai fi de partea mea si nu mi-ar mai permite sa fac unghii. Imi place tot ce fac, dar punctul culminant este atunci cand pictez. In jurul meu, miroase a fericire!
Din experienta mea, as vrea sa va sfatuiesc sa exersati cat mai mult, sa fiti la curent cu tot ce apare pe piata , lucrati gandindu-va ca intotdeauna conteaza calitatea , nu cantitatea si rezultatul iI veti vedea singure prin intoarcerea clientelor.
Prin intermediu cursurilor scolii noastre, sper sa va pot transmite toate cunostiintele mele. Va doresc mult spor la lucru si success in munca pe care o depuneti!

Va multumesc pentru timpul acordat!
Mihaela Sotiut
-Nivel de acces: invatamant minim obligatoriu (8 clase). Nu exista limita de varsta superioara.
-Acte necesare:
-copie buletin de identitate
-copie certificat de nastere
- copie certificat de casatorie (daca este cazul)
- copie ultima diploma de studiu, sau adeverinta care atesta nivelul studiilor
- adeverinta de la medicul de familie (“apt pentru cursul de manichiura-pedichiura”)

-Programul: se stabileste in prima saptamana a cursului, impreuna cu profesorul si cursantii, in functie de obligatiile tuturora. Programul este flexibil, de regula cursul se tine de 2-3 ori pe saptamana cate 3-4 ore (in functie de capitolul invatat), in cadrul salonului nostru (dimineata sau seara).
Orele la care ati lipsit sau pe care le-ati intrerupt din diverse motive, le veti putea recupera intr-o lectie urmatoare fara costuri suplimentare.

Capitole de invatamant:
*manichiura-pedichiura clasica
*spa
*aplicare unghii false ( tipsuri)
*constructie din gel (manichiura din gel, extensii din gel)
*unghii tehnice din acryl , praf
*pictura pe unghii

- Examenul: se da la finalul programului de formare profesionala, in sala de cursuri din cadrul salonului nostru, constand in proba teoretica (test grila) si proba practica, iar media aritmetica a celor doua se va trece pe diploma.
Notarea se face pe o scara de la 1 la 10, nota minima pentru promovare la proba teoretica fiind 5, iar la proba practica 6.
Subiectele pentru examinare sunt redactate de catre profesorul specialist pe domeniu, iar corectarea lucrarilor se face de catre o comisie autorizata formata din 2 specialisti din afara scolii.


-Diploma: certificat de calificare profesionala, acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
Aceste diplome sunt recunoscute national si international.
Denumirea ocupatiei trecute pe diploma conform COR (clasificarea ocupatiilor din Romania), va fi aceea de “manichiurist- pedichiurist”

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.