Curs Make-up, Machiaj Oradea Agly Studio

Make-up profesional/ machiaj/
-Durata: 2 luni
-Pret: 1800 lei (900 lei/luna) . Achitabil in rate egale conform contractului de formare profesionala incheiat la inscriere, sau integral (5% reducere)
-Include: : toate aparatele, instrumentele, sculele, dispozitivele si materialele necesare desfasurarii cursului (fonduri de ten, corectoare, farduri pleoape, rimeluri, pudre, rujuri, gene false, fixatoare machiaj, baze de machiaj, demachiante, pensule, etc.)

Nu se mai percep alte cheltuieli pe durata cursului, astfel incat elevii nostri vor lucra cu produse profesionale si instrumentar performant, aceleasi cu care lucreaza si specialistii nostrii.

-Nivel de acces: invatamant minim obligatoriu (8 clase). Nu exista limita de varsta superioara.
-Acte necesare:
-copie buletin de identitate
-copie certificat de nastere
- copie certificat de casatorie (daca este cazul)
- copie ultima diploma de studiu, sau adeverinta care atesta nivelul studiilor
- adeverinta de la medicul de familie (“apt pentru cursul de machior”)
-Programul: se stabileste in prima saptamana a cursului, impreuna cu profesorul si cursantii, in functie de obligatiile tuturora. Programul este flexibil, de regula cursul se tine de 2-3 ori pe saptamana cate 3-4 ore (in functie de capitolul invatat), in cadrul salonului nostru (dimineata sau seara).
Orele la care ati lipsit sau pe care le-ati intrerupt din diverse motive, le veti putea recupera intr-o lectie urmatoare fara costuri suplimentare.

Capitole de invatamant:
- tehnici de machiaj pe diferite forme de fete si tipuri de ten
- machiaj de zi
-machiaj de seara
-machiaj mireasa
-machiaj transparent
-smokey eyes machiaj de scena
-aplicare gene false


- Examenul: se da la finalul programului de formare profesionala, in sala de cursuri din cadrul salonului nostru, constand in proba teoretica (test grila) si proba practica, iar media aritmetica a celor doua se va trece pe diploma.
Notarea se face pe o scara de la 1 la 10, nota minima pentru promovare la proba teoretica fiind 5, iar la proba practica 6.
Subiectele pentru examinare sunt redactate de catre profesorul specialist pe domeniu, iar corectarea lucrarilor se face de catre o comisie autorizata formata din 2 specialisti din afara scolii.

-Diploma: certificat de absolvire/calificare profesionala, acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
Aceste diplome sunt recunoscute national si international.
Denumirea ocupatiei trecute pe diploma conform COR (clasificarea ocupatiilor din Romania), va fi aceea de “machior”, in limba romana.
Conform nomenclatorului calificarilor din Romania, nu exista in imba romana cuvantul “make-up artist”, aceasta denumire fiind posibila doar dupa traducerea si apostiarea diplomei pentru o tara vorbitoare de limba engleza.


-Profesor: Viitoarele cursante care doresc sa se orinteze spre aceasta profesie vor trebuii sa aibe o vizualizare a femeii, a unui chip care sa tinda spre perfectiune. Acest lucru se face prin indrumarea unui specialist, prin foarte multa practica si pregatire in ceea ce priveste: geometria fetei, imbinarea culorilor, corectarea “imperfectiunilor”.
Aplicarea corecta a machiajului pe fata unei femei poate deveni astfel intalnirea dintre ceea ce este femeia, si , idealul ce si-l doreste in legatura cu aspectul sau. Un “chip nou” poate conferi o mare incredere in sine si in acelasi timp poate fi o experienta stimulatoare pentru tot ceea ce o inconjoara.
Machiajul face femeia sa se simta completa!
O metoda avantajoasa este machiajul semipermanent sau cel cosmetic : “Oare cum ar fi…sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil??...Sa ai o forma perfecta a ochilor, buzelor sau a sprancenelor?”....
Un make-up artist se formeaza in timp, pornind de la o baza data de un mentor profesionist; performantele se obtin prin perseverenta si implicare in ceea ce faci!
Spiritul de creativitate al fiecarui viitor make-up artist alaturi de:
“ Intotdeauna aleg calitatea in detrimentul inselatoriei cantitatii”, duce la performante inalte!

Agly studio organizeaza cursuri de machiaj semipermanent/tatuaje cosmetic atat de initiere cat si de prefectionare.

Specializare/ Ucenicie: aceste specializari sunt recomandate persoanelor care au deja o diploma de make-up sau cosmetica.
In cazul in care considerati ca nu stapaniti cum ar trebui meseria, ori doriti sa mai invatati si alte tehnici noi sunt ideale aceste programe de ucenicie/ specializare care dureaza 3-4 zile:
-machiaj semipermanent/ tatuaje cosmetice- 1500 lei
In cursul de specializare sunt incluse: aparatele speciale pentru tatuarea tenului, pigmenti, anestezii, dezinfectanti piele, solutii sterilizare, unguinte, ace/suporturi vopsea unica folosinta, manusi sterile, etc.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.