Curs Cosmetica Oradea Agly Studio

COSMETICA

-Durata: 6 luni
-Pret: 2400 lei (400 lei/luna)
-Include: toate aparatele, instrumentele, sculele, dispozitivele si materialele necesare desfasurarii cursului (paturi de cosmetica, combina cosmeticala, incalzitor ceara epilat, vapozon, pensete, spatule, pensule, butete, tifon, vata, farduri, fon de ten, manusi de unica folosinta, cerceafuri de unica folosinta, ulei dupa epilat, dezinfectante, lapte demachiant, lotiune tonica, crema de masaj facial, peeling pentru fata, masti cosmeticale, spirt, apa oxigentata, vopsea gene,etc.)
Nu se mai percep alte cheltuieli pe durata cursului, astfel incat elevii nostri vor lucra cu produse profesionale si instrumentar performant, aceleasi cu care lucreaza si specialistii nostrii.


-Nivel de acces: liceul absolvit (cu sau fara diploma de bacalaureat). Nu exista limita de varsta superioara.
-Acte necesare:
-copie buletin de identitate
-copie certificat de nastere
- copie certificat de casatorie (daca este cazul)
- copie ultima diploma de studiu, sau adeverinta care atesta nivelul studiilor
- adeverinta de la medicul de familie (“apt pentru cursul de cosmetician)
-Programul: se stabileste in prima saptamana a cursului, impreuna cu profesorul si cursantii, in functie de obligatiile tuturora. Programul este flexibil, de regula cursul se tine de 2-3 ori pe saptamana cate 3-4 ore (in functie de capitolul invatat), in cadrul salonului nostru (dimineata sau seara).
Orele la care ati lipsit sau pe care le-ati intrerupt din diverse motive, le veti putea recupera intr-o lectie urmatoare fara costuri suplimentare.

- Examen: se da la finalul programului de formare profesionala, in sala de cursuri din cadrul salonului nostru, constand in proba teoretica (test grila) si proba practica, iar media aritmetica a celor doua se va trece pe diploma.
Notarea se face pe o scara de la 1 la 10, nota minima pentru promovare la proba teoretica fiind 5, iar la proba practica 6.
Subiectele pentru examinare sunt redactate de catre profesorul specialist pe domeniu, iar corectarea lucrarilor se face de catre o comisie autorizata formata din 2 specialisti din afara scolii.


-Diploma: certificat de absolvire/calificare profesionala, acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
Aceste diplome sunt recunoscute national si international.
Denumirea ocupatiei trecute pe diploma conform COR (clasificarea ocupatiilor din Romania), va fi aceea de “cosmetician”.

-Profesor: Conform posibilitatilor de formare profesionala incerc sa contribui cat mai mult a formarea cursantilor nostrii; scriu la modul prezent pentru ca perfectionarea nu trebuie stopata sau intrerupta.
Incep educatia elevilor mei prin a-i impulsiona spre o gandire logica. Insusirea cunostintelor despre substante si proprietatile lor active, cat si aplicarea lor in practica este alfa si omega tratamentului cosmetic facial.
Experienta practica si cunostintele de baza pe care le pot oferi elevilor mei sunt de departe superioare celor pe care le gasim in carti sau pe internet.
Ceea ce ofer este o baza completa a insusirii unei meserii avand in vedere cererea pietei, insusirea principiilor de estetica si stilistice in cosmetica decorativa.
Cosmetica este activitatea de infrumusetare conform personalitatii, varstei si stilului de viata al clientilor. Ajuta la satisfacerea nevoilor de igiena conform exigentelor fiecaruia si la functionarea ideala a tenului.
Un ten sanatos este elastic ,tanar, purtat si privit cu placere, adica un ten ingrijit la care se ajunge cu ajutorul tratamentelor faciale.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.