CASA DE VACANTA CRISTANDSA REMETI

OFERTA SPECIALA DE PASTE 2015 CASA DE VACANTA CRISTANDSA REMETI LA DOAR 25 LEI /NOAPTE/pers. Mai multe informatii la telefon


Ofer cazare, casa de vacanta (compusa din 2 camere cu 2 paturi matrimoniale in fiecare camera , un living cu canapea extensibiba de 2, 3 persoane, o baie mare cu doua cazi de dus si bucatarie dotata cu frigider, aragaz,vesela, boiler electric , 1 terasa, filigorie, foisor si foarte mult teren in jurul casei de vacanta)


Remeti

Un loc demn de vizitat de la cea mai inalta forma de relief pana la cea mai intinsa pestera, de la panorama incantatoare pana la obiceiurile locului. . . O zona minunata, cu un peisaj deosebit, legende pe masura si nu in ultimul rand inprejurimile acestuia. Lasa nebunia orasului, si fa o plimbare in aceasta zona, te asigur ca nu vei regreta, tot ceea ce vei vedea aici, te va delecta.

Ideal pentru familii cu copii, grupuri , sau cu cortul !!!

CE PUTEM VIZITA IN AROPIEREA CASEI DE VACANTA CRISTANDSA ???
Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Muzeul memorial Octavian Goga, Biserica de lemn din G?lpâia, Castelul de la Gheghie, Schitul de la Lesu, Valea Iadului, Târgul de la Negreni, Vama s?rii, Barajul si lacul Le?u, Barajul de la Bulz, Barajul si lacul Dragan, Cheile Bratcutei, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Saritoarea Iedutului, Cascada Valul Miresii, Stana de Vale, Pe?tera cu Ap? de la Bulz, Pestera Remeti, Parcul Natural Apuseni.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.