Nou !!! Curs Evaluator de furnizori si programe de formare, Oradea, septembrie 2014

Sunteti sau vreti sa deveniti specialist al Comisiei de Autorizare ? Cursul de Evaluator de furnizori si programe de formare este obligatoriu pentru a fi desemnat in comisii de examinare sau monitorizare prin republicarea OG 129/ 2000.

Euro Personal SRL organizeaza primul curs din Oradea pentru profesionistii din diferite domenii care doresc sa devina specialisti ai CAJ. Aceasta activitate aduce venituri suplimentare consistente prin participarea la evaluari platite atat de la bugetul de stat , cat si din bugetul furnizorilor de formare.

Durata cursului este de 40 de ore, pretul este de 800 de lei si se va desfasura pe parcursul a doua week-enduri. Proiectul de final consta in transpunerea unui Standard Ocupational in planul de pregatire.

In uma examenului absolventii vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificatul acreditat de Ministerul Educatiei, valabil in Uniunea Europeana si alte 60 de tari.

Pentru informatii despre data inceperii si alte detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro, http://www.trainingcariere.ro.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.