Vand Boxe Focal Chorus 726V

Tin sa precizez ca boxele sunt noi noute , model 2014 cumparate de mine in data de 28.10.2014
Boxele sunt sigilate si vin cu toate accesorile care le furnizeaza producatorul , spike-uri masti de protectie cutii ,prospecte .,.etc si cu o garantie internationala de 3 ani

Pret 4000 Lei


Având o istorie ce se întinde pe mai bine de 30 de ani si cu o experienta inegalabila în domeniul fabricarii incintelor acustice.

Focal-JMLab este în prezent unul dintre gigantii domeniului audio, ocupând în mod constant un loc pe podiumul mondial atât din punct de vedere cantitativ cât si calitativ.

Produsele Focal însufletesc spiritul sunetului, aducând muzica mai aproape de inima ascultatorilor, indiferent daca sunt ascultate acasa, în maaina, sau în cele mai renumite studiouri de productie muzicala.



Focal Chorus 726 V este un instrument foarte nuantat si detailat si poate sa serveasca niste medii bogate , un bas distinctiv, si niste inalte delicioase, Focal Chorus 726 tower speaker iti ofera ceea ce inseamna sunet cu adevarat High-End la un pret destul de modest.

Cele mai mari din seria 700 ,adica 726 V te incurajeaza sa retraiesti clipele de placere traite cand ai descoperit si ai ascultat pentru prima data discurile tale favorite ,dar acuma la un nivel la care doar ai visat

Modelul 726 V vine cu tehnologii de ultima generatii 3 difuzoare de 6.5-inch din Polyglass din care 2 dedicate pentru bass si unul pentru medii, si un inverted-dome TNV aluminum/magnesium tweeter nou nout, mai mult de atat vei mai avea parte si de inovatii arhitecturale.Aceste difuzoare sunt facute sa experimentezi cele mai fine si cele mai bune echipamente high-end , facandu-te sa te pierzi in muzica.

No Expense Spared, No Outsourced Parts, No Outside Supplier

Design-ul, dezvoltarea ,si manufacturarea sub un singur acoperis aduce doar beneficii, si anume un control al calitatii de neegalat, principii de inginerie personalizate si sinergie continua.
Conceputa sub o supraveghere stricta m in aceeasi fabrica din Franta ca si lina Utopia recunoscuta in toata lumea , Chorus 726 tinde la o epoca trecuta , atunci când companiile nu au crutat nici o cheltuiala în perfectionarea marfii.
Neavand nevoie de o forta de munca din exterior în fabricarea acestuia sau de un furnizor extern , o astfel de îngrijire este fantastic de rar în secolul 21 . De la driverele adaptate individual la întariri de cabinet ,726 sintetizeaza valoare si ingeniozitate .

New Polyglass Drivers and Inverted-Dome TNV Aluminum/Magnesium Tweeter

Difuzoarele din Polyglass au devenit un semn distinctiv Focal , recent imbunatatie ele sunt responsabile pentru mediile si basul foarte adanc. Ele tot odata mai beneficiaza de new aluminum/magnesium inverted-dome TNV aluminum/magnesium tweeter, derivare din tehnologia folosita la Grande Utopia Be.Acest tweter produce distorsiune mult mai mici la frecvente foarte inalte pana la 28kHz.
Dulceata , dinaminca ,si extensile inaltelor sunt printre proprietatile care definesc seria Chorus 726 V. Harmonic distortion is reduced six fold, and high frequencies have all the air and dynamics needed to reproduce the true range of instruments and voices.

All Speakers Should Look and Sound So Good

A three-way design prized for its definition and power, the Chorus 726 is as visually striking as it is sonically wondrous. Yet the sleek looks aren't just for show. Everything has a practical purpose. Framed by rock-solid MDF construction, the gorgeous silhouette affords an internal non-parallel structure that inhibits and eliminates standing waves, a trait that, until now, has not been available at this price point. Smart, stylish, sexy: Focal Chorus 726 has it all. You will not find a better entry into true high-end sound from any other loudspeaker.




Type
3-way bass reflex floorstanding loudspeaker

Drivers

Two 61/2" (16.5cm) Polyglass woofer
61/2" (16.5cm) Polyglass midrange
1" (25mm) TNV2 Al/Mg inverted dome tweeter
Frequency response (+/- 3dB) 49Hz - 28kHz
Low frequency point 6dB 39Hz
Sensivity (2.83V / 1m) 91.5dB
Nom. impedance 8 Ohms
Minimum impedance 2.9 Ohms
Recommended amplifier 40 - 250W
Crossover frequency 300Hz / 3000Hz
Dimensions (HxLxP) 382/2x83/4x131/2" (990x222x343mm)
Net weight 51.7lbs (23.5kg)

Comentarii Facebook

Comentarii

  • ur123

    4000 de lei =))))))

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.